Pěkně jste hráli kluci. Zápas na velké hřiště jste zvládli.
Fórum
podekovani
Ales Dobrozemsky | 20.10.2013
Dekuju vsem klukum za fantasticky vykon proti Hranicim.Byla na Vas videt neskutecna snaha a odhodlani.Diky
Re: podekovani
Dokes | 20.10.2013
Já se samozřejmě přidávám a smekám před Vámi klobouk. Borci díky.
P.S: Ale nejvíc mě potěšil kyselej a otrávenej ksicht trenérů Hranic.
Zimní turnaje
vlady | 06.10.2013
Na turnaje rád pojedu - na oba.Jen prosím trenéra aby to nebral jako dogma. Někteří z nás chodí do zaměstnání a tam se občas stane něco, že ten dotyčný třeba nemůže.To se ale těžko vysvětluje někomu kdo se narodil se stříbrnou lžičkou v puse.
Takže zdarrr, na turnajích.
Re: Zimní turnaje
ales | 07.10.2013
Takze jsme zase u te stribne lzicky?jsou dva druhy lidi.nekteri musi celozivotne pracovat a pak jsou ti rentieri,co delaji zamestnani pouze pro vysluhy za dane nas pracujicich.ale jsem velmi rad ze se nam vlady probral a prijde na silvestr.bez tebe a lucinky by to nebylo ono.
Silvestr 2013
vlady | 06.10.2013
Ahoj.
Nevím co tady vzniklo za fópá, že nejdem na silvestra do ALDA, myslel jsem, že nás berete automaticky, ne že se musíme hlásit.Naposledy se nám to velice líbilo.
mimofotbalove aktivity
Ales Dobrozemsky | 01.10.2013
Prosim Vas muzete se prihlasit aspon nekdo na nejakou akci?Ne ze by me to s Dokesem nebavilo,ale cekali jsme vetsi zajem.Diky
Re: mimofotbalove aktivity
Jana | 01.10.2013
Nesmíte být na nás hrr)))) se pak lekneme a nepřijdeme
Klubová teplákovka
Urba | 27.09.2013
Prosím všechny, aby si prohlédli tašky.Ztratil jsem vršek od klubové teplákovki č. 13.Pokud to někdo najde dostane nálezné. Prosím pomozte, nebo mě táta zabije. :D
Re: Klubová teplákovka
Aleš Dobrozemský | 29.09.2013
Ptal jsi se u hospodářky?Jestli náhodou nebyla u dresů.